Καλώς ήρθατε
Άφιξη
Αναχώρηση

Βίλα Πρινόλιθος - Βίλα Αρμονία

Παπαδεράκης Αντώνης - Δοξάκη Άννα

Διεύθυνση

Γαβαλοχώρι
Χανιά, Κρήτη,
Ελλάδα, 73131
Τηλ: +30 28210 73394

Ε-mail: info@villa-prinolithos.gr

Το Πρινόλιθος Villas είναι ένα ιδιόκτητο κτήμα 5000 τ.μ το οποίο αποτελείται από δύο ανεξάρτητες βίλες, η κάθε μια με τη δική της ιδιωτική πισίνα. Το όνομα Πρινόλιθος προέρχεται από το δάσος με πρίνους που περιβάλλει το κτήμα και το βραχώδες έδαφος της περιοχής.

Η τοποθεσία τους βρίσκεται κοντά στο χωριό Γαβαλοχώρι στην περιοχή του Αποκόρωνα, περίπου 25 χλμ. ανατολικά των Χανίων, στην ΒΔ Κρήτη. Αυτές οι μεγάλες βίλες είναι σκαρφαλωμένες ψηλά στην κορυφή ενός λόφου με θέα στο χωριό Γαβαλοχώρι, τη θάλασσα και την παραλία της Αλμυρίδας, ενώ βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τις κοντινές παραλίες.

Η Βίλα Πρινόλιθος είναι μια παραδοσιακή βίλα με πέτρινους τοίχους, ξύλινα πατώματα, κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο και παραδοσιακό χωριάτικο στυλ. Η Βίλα Αρμονία είναι μια μοντέρνα βίλα, με σύγχρονη προσέγγιση με καθαρές γραμμές, ψυχρά χρώματα, μοντέρνα επίπλωση και κομψό σχεδιασμό.

Η ηρεμία του ορεινού τοπίου, οι ήχοι από τα πουλιά και τη φύση, η υπέροχη θέα της θάλασσας, όλα συνάδουν στο στυλ και την άνεση που αποπνέει κάθε μια από τις δύο βίλες. Το κτήμα Πρινόλιθος Villas είναι η ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την Κρήτη.

 
© Villa Prinolithos, 2012